Om Chop 'N Wok

Chop 'N Wok

Sund take away til dig

Vores asiatisk-inspirerede take away er sund, lækker og hurtig. Vi har en menu med muligheder til forskellige kostbehov og præferencer – vi bruger friske ingredienser med minimal olie. Take away kan være sundt og tilfredsstillende! Kom og få en gratis smagsprøve!

Nogle få ord om os

Hos Chop’N Wok har vi fokus på at servere kvalitetsmad med et smil. Det er kun en mulighed når flere detaljer spiller sammen. Derfor er vi altid opmærksomme på vores råvares friskhed, hygiejne og den personlige betjening. Vi sætter en stor ære i at forkæle vores kunder med et nemt og lækkert måltid, som kan nydes på farten eller hvis man ikke kan magte at handle ind og lave mad selv. Du kan oprette en online bestilling til afhentning, eller blot komme forbi butikken med din bestilling – Maden er klar på få minutter! 

Vores fødevarepolitik

Vi tilbyder høj kvalitet mad, der opfylder diætpræferencer og -krav. Vores strenge fødevarepolitik sikrer, at vi kun bruger de bedste ingredienser fra pålidelige kilder, og at vores kokke tilbereder hver ret med omhu og opmærksomhed. Vi tilpasser os forskellige diæter og er forpligtet til at reducere vores miljøpåvirkning gennem bæredygtige praksisser.

Vores kerneværdier

Vores restaurant lægger vægt på enestående gæsteoplevelser, gæstfrihed, teamwork, kvalitetsmad, bæredygtighed, personlig service, karriereudvikling og støtte til lokalsamfundet.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Product has been added

Subtotal: 4,00 kr.

Total (including all charges) 4,00 kr.

Se kurvCheckout

Scroll to Top